Welkom in de ProosdijNa 27 jaar traditie en een vaste waarde te zijn in het hartje Diest gaan wij een nieuwe uitdaging aan.

Indien u als gezelschap of bedrijf een eigen moment wilt, zoals een closing dinner, meeting, een culinaire vergadering of een jubileum, dan is de Proosdij een unieke locatie.

Een perfecte accommodatie om van uw feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. In een exclusief kader, laten lady-chef Anny Smets en gastheer François Didden, u genieten van de gastronomische gastentafel.

Alle gebeurtenissen, zowel privé als zakelijk, worden ondersteund door de mooie gerechten waarbij u altijd de garantie heeft op een uitstekende, culinaire keuken en een bijzondere keuze aan een selectie van passende wijnen.

Hier vindt u nog altijd dezelfde warme, hartelijke en gastvrije sfeer, verwennen is onze passie. Bij mooi weer kan de prachtige binnentuin gebruikt worden om bij alle soorten aangelegenheden uw aperitief en/of koffie te gebruiken of met volle teugen te genieten van onze gerechten..

In een intieme ambiance krijgt u hier een ruime keuze van budgetvriendelijke tot meer exclusieve arrangementen,uiteraard afgestemd op uw wensen en wij staan open voor elke suggestie.

Vanaf 6 personen tot en met 18 personen. Enkel open op reservatie (minstens 3 dagen op voorhand reserveren).

Hebt u nog vragen of suggesties, opmerkingen over onze website of andere inlichtingen nodig, stuur ons gerust een mail op info@proosdij.be of bel ons gewoon even op 013/31 20 10 of 0478/18 55 07.

Reservaties via mail zijn pas definitief nadat u een bevestiging heeft ontvangen.

Wij staan voor u klaar!

Vriendelijke groeten,
Anny en François Smets- Didden